Tarieven


 
Voetreflexbehandeling eerste behandeling incl. intake * € 58,00
- vervolgbehandelingen voetreflex * € 48,00
km-vergoeding bij behandeling aan huis. € 0,19 p/km
   
Integrale lichaamstherapie eerste behandeling incl. intake* € 75,00
- vervolgbehandeling integrale lichaamstherapie * € 65,00
   
Ontspanningsmassage € 48,00
Reikibehandeling € 48,00
Acces Conciousness Bars™ € 48,00

*Vergoedingen en registraties
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt behandelingen geheel of gedeeltelijk in de aanvullende verzekering. Livon Lichaamstherapie is volledig geregistreerd en voldoet aan alle gestelde eisen en registraties. Dit betekent dat u de kosten van voetreflexbehandelingen* en integrale lichaamstherapie* kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Kijk altijd vooraf naar uw verzekeringspolis of u aanvullend verzekerd bent voor deze behandelingen.


Waar vindt u deze informatie?
Informatie over vergoedingen kunt u vinden in uw verzekeringspolis of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Livon Lichaamstherapie draagt de beroepstitel Natuurgeneeskundig therapeut en valt onder alternatieve natuurgeneeswijzen.

Ik werk met de prestatiecodes 24005 overige natuurgeneeskunde en 24009 reflexzonetherapie http://catcomplementair.nl/soorten-therapie/.

Behandelingen worden uitgevoerd tegen contante betaling (er is een pinautomaat aanwezig). De nota kunt u indienen bij uw ziektekostenverzekeraar. Er is geen verwijsbrief nodig van huisarts of specialist. Een aanvullende verzekering staat los van het basispakket en het eigen risico waardoor de behandelingen van Livon Lichaamstherapie altijd uitgekeerd worden (mits u aan de voorwaarden van de verzekeraar voldoet).

 
BATC / CAT
Livon Lichaamstherapie is erkend en geregistreerd bij de BATC en de CAT. De BATC en de CAT zijn beroepsorganisaties van gekwalificeerde, zelfstandig werkende natuurgeneeskundige therapeuten. De licentieleden hebben een gedegen vakopleiding en medische basiskennis op HBO-niveau afgerond aan door de KTNO geaccrediteerde opleidingsinstituten.

Licentieleden van de BATC en CAT worden beëdigd en zijn onderworpen aan regels en normen die zijn vastgelegd in een beroepsprofiel en in gedragscodes op het gebied van de informationele privacy, persoonlijke integriteit, hygiëne en praktijkinrichting.

De therapeuten zijn verplicht dertig docent contacturen per jaar te volgen. Daarnaast onderhouden zij collegiaal contact via intervisie en visitatie van de BATC, CAT en de KBNT.

Leden van de BATC en CAT zijn onderworpen aan een klachtenregeling. Deze is te vinden op de website van Camcoop, CAT en de BATC.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: http://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: http://gatgeschillen.nl/beroepscode/