Acces Conciousness Bars™


Herinnert u zich nog de laatste keer in uw leven dat u volkomen relaxed was en zich gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het lang geleden dat u zonder oordelen over uzelf en uw lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

 

Door de 32 Bars punten op het hoofd licht vast te houden worden ze actief. Wanneer de Bars actief zijn, kunnen ze alle beperkende gedachten, ideeën, overtuigingen en blokkades zoals kwaadheid, schuld, depressie en angst opruimen. Bars worden gebruikt om veranderingen te bewerkstelligen en betreffen een buitenkans om alles los te laten. Als u vanuit meer bewustzijn wilt leven zal een Acces Conciousness Bars™ behandeling u daarin een boost geven. U staat daarna meer in uw eigen kracht, kunt beter relaties met anderen onderhouden en zal met meer gemak van uzelf houden.

Iedere Bars-sessie kan vijf tot tienduizend jaar aan beperkingen loslaten in het deel van uw leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een zeer zorgzaam en ontspannend proces waarbij u alle aspecten van uw leven waarin u bereid bent om te veranderen loslaat.