Hellen
4/10/2024 11:10 AM
Vanaf januari 2020 kom ik bij Ivonne en ben nog steeds heel erg dankbaar en gelukkig dat zij op mijn pad is gekomen.Ik ben begonnen met voetreflex behandelingen, maar vindt nu bijna alle andere behandelingen superfijn om te ondergaan. Als het kan doe ik het maandelijks, ik noem het dan voor “onderhoud van mijn lichaam”.Door omstandigheden ben ik gisteren na 4 maanden weer geweest. En toen ik daar wegliep wist ik waarom ik haar zo had gemist, ik had weer het gevoel dat ik wolkjes liep en weer een opgeruimd gevoel had. Ik kon de wereld weer aan.Ivonne is een oprecht mooi mens, “een Engel”, met volgens mij bovennatuurlijke gave. Zij weet altijd weer de vinger op de pijnlijke plekken te leggen en daardoor de behandeling te geven die op dat moment nodig is. Dit vind ik daarom wonderbaarlijk.Ivonne kan ik een ieder aanbevelen, elke behandeling is heerlijk, zij voelt precies aan, wat je nodig hebt.
yvonne
3/31/2024 1:02 PM
Onlangs een Nei sessie gehad. Wat een bijzondere ervaring is dat. Je krijgt meer inzicht in patronen die je met je meedraagt maar niet van jezelf zijn. Ivonne is een mooi mens , ik ga er graag heen.
Sylvia
3/23/2024 1:53 PM
Was in eerste instantie voor de voetreflex gekomen. Uiteindelijk over gestapt naar de NEI therapie. Een bijzondere methode die mijn leven een stukje lichter heeft gemaakt. De betrokkenheid van Ivonne maakte dat ze een stukje met mij mee wandelde.....dat is heel fijn. Bedankt en tot de volgende keer.
Cherissa
3/22/2024 7:21 PM
Onlangs bij Ivon geweest voor een NEI sessie voor mijn dochter van 8 jaar. Sinds ik bij ivon de deur ben uitgelopen heb ik een heel ander ( lees vrolijk ) meisje in huis die zelfverzekerder en lekkerder in haar vel zit. Ivon is een topper met een prachtig persoonlijkheid 🙏🏼
Rina
3/6/2024 10:44 PM
Ik heb nu 2 Nei sessies bij Ivon gehad. Wat een bijzondere ervaring en wat een verrijking. Ik kan het iedereen aanraden. Vooral de lieve betrokkenheid van Ivon maakt dat je met een herboren gevoel thuis komt♡
Cees
3/6/2024 5:11 PM
Mijn ervaring met Livon is de massage die ik preventief laat doen. Voordat ik bij Livon kwam had ik geregeld last van mijn rug. Door mijn lichaam preventief te laten masseren ben ik van de pijn af. Het is een topper!!
Jose
2/28/2024 6:41 PM
Mijn allereerste bezoek bij Ivon heb ik van een hele lieve vriend cadeau gekregen in een heftige periode in mijn leven. Sindsdien kom ik regelmatig bij Ivon en elke keer voelt het als een cadeau voor mezelf en kom ik met vernieuwde energie thuis. Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor haar hulp en buiten alle lieve en kundige behandelingen die zij geeft is Ivon ook nog eens een heel fijn persoon.
Barbara
12/13/2023 8:04 PM
Onlangs heb ik bij Ivonne een NEI sessie ondergaan wegens rugklachten. Ik ging een beetje sceptisch heen en de behandeling was erg bijzonder. Na afloop vroeg ik mij af of het wat zou doen. Nu 2 weken later: HET WERKT!!! Na maanden geen pijn meer!! Kortom: gewoon doen en ondervinden. Ik raad het aan! En Ivonne zelf is ook een aanrader!
Riet
12/8/2023 7:00 PM
Alle behandelwijzen van Ivonne heb ik ondergaan. Begonnen met voetreflex, toen een heerlijke massage en nu een aantal NEI sessies. Ik begrijp er niets van, maar er komt van alles boven. Er gaan opeens deuren open, maar na de sessie kun je de deuren langzaam dichtdoen en problemen uit het verleden achter je laten. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan en geloof erin. De kundigheid van Ivonne helpt je met haar warmte en aandacht op de juiste weg. Zij is een prettige, hartelijke therapeute. De praktijkruimte is mooi en schoon. Kortom, de moeite waard om het te proberen.
Marnette
11/30/2023 9:04 PM
Op alle geplaatste reviews heb ik weinig toe te voegen. Ivonne is kundig en heel attent. Haar behandelingen op de reflexzones van de voeten helpen spanning en klachten verminderen en je fitter voelen, het is een heerlijke therapie!
Astrid
11/22/2023 8:27 PM
Twee keer ben ik bij Ivonne geweest voor een nei-sessie. Ik vond het twee hele bijzondere ervaringen en het heeft me enorm geholpen. Ivonne is een ontzettend warm persoon, waarbij je je heel erg op je gemak voelt. Ik heb veel aan haar inzicht en adviezen (gehad).
Yvonne
11/22/2023 8:40 AM
Al een aantal jaren kom ik bij Ivon voor een massage en/of een voetreflexbehandeling. Ivon heeft in alle afgelopen jaren een enorme vakkennis en ervaring opgedaan, en is een fantastische massagetherapeute. Liefdevol en veel aandacht maakt dat je een heerlijke behandeling ontvangt in een mooie praktijkruimte. Ik hoop nog veel jaren dat te mogen ervaren.
Suzanne
11/21/2023 9:12 PM
Wat een bijzondere ervaring! De behandelingen (nei-sessies) van Ivonne en de begeleiding wat ontzettend fijn dankbaar🙏🪷😇🙏. Er gebeurd zoveel in ons onderbewustzijn waar ik uiteindelijk aan heb kunnen werken, ik ben zo dankbaar. Ik voel zoveel vernieuwing en ben meer in balans, top! Na zoveel jaar gevonden wat echt werkt, in connectie met jezelf en in het vinden van je eigen bezieling en belichting van je zielsbewustzijn en pad. Ivonne top, 🌞nogmaals dankjewel . Voor iedereen die onderweg is en klaar is om de eerste stap te nemen naar balans en verbetering, traumaverwerking en vernieuwing.
Ina
11/17/2023 7:28 PM
Vakkundig, vriendelijk, top.....na een behandeling door Ivonne voel ik mij als herboren! Ik kan het iedereen aanbevelen! Dankjewel Ivonne!
Esther
11/15/2023 7:07 PM
Wat een lieve en warme vrouw is Ivonne. Ze voelt precies aan wat jij nodig hebt. Elke behandeling is heerlijk. Een nei-sessie is ook zeker een aanrader.
Joke
11/14/2023 9:04 PM
Ik ben nu 3x bij Ivonne geweest, voetreflextherapie, een metamorfosebehandeling en een nei-sessie gehad. Ben er erg blij mee .Laatste ga ik nogmaals doen. Kijken wat het allemaal teweeg brengt.Ivonne laat je alles meemaken en beleven zonder opdringen.
Wil
11/14/2023 7:37 PM
Na mijn 1e heerlijke voetreflexbehandeling zijn we doorgegaan met nei-therapie omdat er heel veel emoties bij mij zaten. Wat komt er veel naar boven in zo'n sessie en wat ruimt het veel op. Ook krijg je veel meer inzicht in patronen en gedachtes. Mede door deze therapie heb ik het aangedurfd een ooglidcorrectie te doen. Ivonne is een fantastische therapeut. Nuchter, duidelijk, meevoelend en goedlachs. Kortom een aanrader. Ik ga graag naar haar toe 1 keer per maand.
Tamara
11/14/2023 4:15 PM
Ivon is een warme persoonlijkheid die haar werk vol liefde uitvoert. Sinds kort heb ik haar gevonden en ben erg blij met de lymfedrainage en voetreflexbehandelingen die ik van haar heb mogen ontvangen. Binnenkort de eerste ontspanningsmassage, ik kijk er nu al naar uit!
Voetreflexcliënt
11/10/2023 7:58 PM
Ivonne denkt met je mee en biedt handvatten voor een fijner, leuker leven. Zonder je iets op te dringen, helpt ze je na te denken over wat je doet, maar ook niet doet.
SO
11/8/2023 7:36 PM
Ivonne is heerlijk rustig en heeft altijd wel een oplossing voor lichamelijke en/of emotionele problemen. Lekker ontspannen en ik gun het mezelf elke 6 weken ;).
Lars
11/8/2023 11:48 AM
ik heb een NEI-sessie gevolgd bij ivon, en zoals er op de site al staat; het is erg verslavend! Ik had erg veel last van bepaalde patronen en dacht steeds meer dat het gedachtes zijn die ik was en waar ik mee moest leren leven. Met 1 sessie heb ik afscheid kunnen nemen van de belemmerende overtuigingen en kan ik een veel leuker persoon zijn voor mezelf m'n vrouw en kinderen! Ivon pakt het heel nuchter en vol empathie op en geeft je gelijk een gevoel van vertrouwen zodat waar je mee zit gewoon kunt bespreken. heel erg bedankt Ivonne
Karin
11/7/2023 11:59 PM
Pas op, Ivon is verslavend met haar NEI-sessies en biotensor! 💕Ik kwam voor het één en wilde daarna alles aanpakken wat me dwars zit. En ik voel me nu - na 3x - al zoveel beter in mijn vel zitten. Daarbij is Ivon een sympathieke, nuchtere meid, die de tijd voor je neemt en zonder omwegen zegt hoe het zit. Zonder meer een aanrader!
Evelien
11/7/2023 3:02 PM
Op aanraden van een goede vriend ben ik in contact gekomen met Ivonne. Een rustig, down to earth vrouw, met een groot empathisch vermogen. Dankzij NEI-therapie kom ik langzaam uit een flinke burn-out waar wel veel onderliggende oorzaken liggen. Wat het is kan ik nog steeds niet goed uitleggen. Dat maakt ook niet uit. Als het helpt, helpt het.
Annemarie
11/5/2023 4:06 PM
Ik heb verschillende sessies gedaan; metamorfosebehandeling, voetreflextherapie en massages. Toen Ivonne begon met haar nei-sessies was ik snel enthousiast. Ook heeft ze mijn kinderen behandeld met goede resultaten. Ivonne is oprecht, professioneel en te vertrouwen. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Wil
11/5/2023 2:25 PM
Empatisch, gelijkwaardig en holistisch zonder geitenwollensokken gedoe. Daardoor voor mij alles wat vertrouwen schenkt. Ik heb nu een paar behandelingen gehad en het is helemaal goed. Ivonne luistert goed en geeft daardoor de behandeling die op dat moment het best past. Heerlijk en ook nog eens heel heilzaam, om maar eens een ouderwets woord te gebruiken.
Ingrid
11/3/2023 7:36 PM
Een paar jaar geleden ben ik al eens door Ivonne behandeld ivm darmklachten. Mede dankzij voetreflex en mijn voeding aanpassen zijn mijn darmen nagenoeg weer gezond. Een jaar geleden ook begonnen met Nei-sessies i.v.m. o.a. overgangsklachten. Ik vind het wel bijzonder hoe door een gerichte vraagstelling en het gebruik van een biotensor ( het stokje wat ze in haar handen heeft ;) ) er antwoorden komen en klachten uiteindelijk verminderen of verdwijnen. Ivonne is heel gedreven in haar werk en je ziet dat ze het met veel plezier doet. Mede door haar nuchtere kijk op alles en humor voel ik me op me gemak bij haar. Ze is gewoon een lieverd!!
Kees
11/3/2023 1:16 PM
Een uurtje voor jezelf bij de altijd goedlachse, sympathieke Ivon is ontspannen, relaxed en voelt erg goed. Vooral mijn ervaringen met de voetreflexbehandelingen. Zelf heb ik diabetes en ben dan dus uiteraard zuinig op mijn voeten. De behandeling zorgt voor een betere bloedcirculatie in mijn voeten en brengt mijn gehele lichaam weer in balans. Dit resulteert voor mij een veel betere bloedsuikergemiddelde. Een HBA1C van 7,1 (54 mmol/mol). Natuurlijk levert goed en vers eten daar ook een bijdrage aan. Ervaar het zelf... :)
Oldie
11/1/2023 9:58 PM
Wat een heerlijk uurtje verwennen door Ivon. Ik kijk er elke keer naar uit. Of het je voetjes zijn of nei; vriendelijke aandacht. Aan te bevelen💖
Mirjam
11/1/2023 9:28 PM
Dat ik voor de eerste keren bij Livon kwam had ik last van mijn onderbenen en voeten. Na elke behandeling werd het steeds beter. Wat een heerlijkheid. Nei sessie gehad, wat een bijzondere behandeling. Dit moet je zelf ervaren om te weten wat het is. Livon bedankt voor deze fijne sessies het heeft mij goed geholpen.
Sandy
11/1/2023 8:34 PM
Hele fijne nei sessies ervaren. Zonder veel woorden zijn diepe imprints verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik voel me opgeruimd en schoon.
Marjon
11/1/2023 2:20 PM
Niets moet en alles mag. Met haar humor, eerlijkheid en aandacht stelt ze je op je gemak en geeft ze goede behandelingen waardoor je je beter voelt. Dank je wel.
Timo
10/31/2023 9:02 PM
Ik kijk terug op een geslaagde nei-sessie bij Ivon. Van tevoren was ik redelijk sceptisch, maar vanaf het eerste moment dat ik de praktijk instapte was dit weg. Ivon is professioneel, weet zich op je gemak te stellen en door een uitgebreide voorbereiding zich goed in je te verdiepen. Een aanrader!
Caroline
10/31/2023 6:54 PM
Regelmatig bij Ivon geweest met diverse klachten en blokkades. Voel me nu echt rustiger en beter in m’n vel.
Nel
10/31/2023 4:42 PM
Na een jaar van afnemende gezondheid en de wanhoop nabij kwam Ivon op mijn pad. Na 1 nei-sessie voelde ik me al opknappen. Ik heb er 4 gehad en mede door de positieve invloed van Ivonne voel ik me weer mens en maak ik weer plannen. Duizend maal dank hiervoor!
Sjaak
10/31/2023 4:14 PM
Na een behandeling bij ivon om rustig te worden in mijn hoofd, en 's morgens zonder spanningen uit bed te stappen. Daarvoor was ik heen gegaan, en dat is goed gelukt. Ivon zelf is recht voor zijn raap en eerlijk en geeft geen valse hoop. Goed adres voor verschillende gezondheidsproblemen.
Britt
10/31/2023 12:11 PM
Ivonne is begaan en ik voel me altijd enorm gehoord tijdens de sessies. Ik kom al een aantal jaar bij haar en kan niet meer zonder ;)
Martine
10/31/2023 9:12 AM
Het is fijn om bij Ivon in de praktijk te komen, zij is een kundig persoon die eerlijk en open is. Ik voel mij daar altijd erg op mijn gemak en kom er altijd weer met een fijn gevoel vandaan. Zij heeft mij in de afgelopen jaren (lichamelijk en mentaal) heel goed geholpen.
Marja
10/31/2023 6:40 AM
Ivon heeft mij van diverse lichamelijke en geestelijke ongemakken afgeholpen. Ivon staat met beide benen op de grond, en met de juiste dosis humor, nieuwsgierigheid en kundigheid weet zij de juiste snaar te raken. Dankzij haar NEI sessies heb ik de dood van mijn moeder verwerkt, heb ik geen last meer van mijn heup en zijn de onverklaarbare krasgevoelens op mijn rug verdwenen. Ik ben blij met Ivon in mijn leven 🌸
Tjerk
10/30/2023 9:51 PM
Verschillende sessies gehad bij Ivonne en ben zeer tevreden over de resultaten.
Ron
10/30/2023 9:24 PM
Ik had plekken op mijn rug met een irritante jeuk en Ivonne wilde mij wel helpen. Onder het mom baat het niet schaadt het niet ben ik naar Ivonne gegaan en inderdaad heeft zij mij er vanaf geholpen. Ze is gedreven je te helpen en je problemen op te lossen. Een echte aanrader.
Nanda
10/30/2023 8:52 PM
Ik kan je Ivonne aanbevelen; ze is een liefdevol, oprecht en helder mens met een gave en een fijne veilige praktijkruimte. In eerste instantie kwam ik in november 2021 voor een holistische massage. Ze heeft mij van de knopen in mijn nek verholpen. Inmiddels heb ik ook de metamorfose, voetreflex en nei-sessie van Ivonne mogen ervaren waarin ze veel bij mij losmaakt. Ivonne geeft mij inzichten en verhelpt blokkades zonder het te forceren. Het lichaam is onlosmakelijk met de ziel verbonden.
Peter
10/30/2023 6:40 PM
Sceptisch bij Livon binnen gelopen, maar dit verdween snel na de eerste sessie waarna er meerdere volgenden. Veel onderliggende klachten verdwenen. maar de belangrijkste klacht werd opgelost met een nei-sessie. Ik ben nu een al een tijdje klachtenvrij. Ik ben blij.
See
10/30/2023 6:39 PM
Al meer dan 5 jaar kom ik bij Ivonne; zij heeft mij van mijn vervelende opvliegers afgeholpen door middel van voetreflextherapie. Ik merkte het duidelijk toen ik een keer niet kon! Haar massages zorgen voor een totale ontspanning, zij haalt echt de blokkades weg. Ik zie altijd uit naar haar behandelingen, niet alleen omdat zij dat goed kan, maar ook omdat het echte lieverd is met een luisterend oor en wijze raad!
Connie
10/30/2023 4:09 PM
Al enige jaren kom ik voor verschillende behandelingen bij Ivonne. Ik ben heel tevreden over haar deskundigheid en zal zeker nog vaak een afspraak maken om na een uur voldaan weer naar huis te gaan.
Netty
10/30/2023 10:04 AM
Ze heeft een hele mooie rustgevende salon. Ivonne is heel kundig en de behandelingen ervaar ik als prettig en rustgevend. Echt een aanrader.
Patricia
10/29/2023 9:33 PM
Een empathische vrouw, die goed aanvoelt wat of je nodig hebt. Al menigmaal heeft ze me op diverse manieren behandeld; voetreflex, Nei-therapie, metamorfose etc. En altijd weer blij met het resultaat. Echt een aanrader.
Patricia
10/29/2023 9:32 PM
Een empatische vrouw, die goed aanvoelt wat of je nodig hebt. Al menigmaal heeft ze me op diverse manieren behandeld voetreflex, Nei-therapie, metamorfose etc. En altijd weer blij met het resultaat. Echt een aanrader.
Tjerk Miedema
10/29/2023 9:10 PM
Zeer goede behandelingen gehad met veel passie en aandacht van Ivonne, ben zeer te spreken over alle mogelijkheden die geboden worden. Ivonne bedankt.
Priscilla
10/29/2023 5:32 PM
Per toeval kwam ik terecht bij Ivonne een aantal jaar geleden. Het is elke keer weer een feestje om bij haar te komen. Iemand die met beide benen op de grond staat, en een oplossing heeft voor elk probleem. Een ontspannen moment tijdens de voetreflex of massage, of je probleem structureel aanpassen tijdens een mei-sessie. Ik kan niet meer zonder!
Martine
10/29/2023 3:55 PM
Elke keer weer een fijne ervaring als ik bij Ivonne ben geweest. Je voelt je begrepen en kan jezelf zijn. Voor mij is het altijd fijn om naar Ivonne te gaan.
Fotografie: Marie-José Settels